torsdag 8 november 2012

Dagens teknik

Äntligen har jag fått en modern mobil med kamera och internet-uppkoppling! Nu kan jag ta bilder av allt som händer mig. Och slipper umgås med människor i min omedelbara närhet. Det kallar jag framtid! Få se nu om jag kan lägga upp en bild på min man under vår romantiska lunch...


Jäpp, fungerar utmärkt! Fast det är klart vore bra om någon kunde uppfinna ett sätt för fotot att hoppa från mobilen och in i min dator. Men man kan inte få allt. 

4 kommentarer:

  1. Snygg telefon, jag har en likadan.
    Jag tror, att om du t ex fixar drop-box, så går det att ställa in att alla bilder ska synkas mot drop-boxen, så har du tillgång till dem via datorn.

    Ps. Jag lever, även om jag inte bloggar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att höra. Att du lever alltså. En drop-box har nu införskaffats. Nu måste jag bara försöka ta lite bilder så jag kan se om det hela fungerar. Tack!

      Radera
  2. Japp, att skicka bilderna till din Dropbox innebär att de ligger i Molnet och att du kommer åt dem överallt. Finns andra liknande tjänster.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta verkar vara allmän kunskap... Jag ligger efter, men tar snabbt in all information likt en svamp. Tack för hjälpen!

      Radera