söndag 24 juni 2012

Skitrent

I går kväll satt jag i timmar framför datorn och försökte komma ikapp. Dumt gjort. Jag kom inte ikapp, jag blev mest snurrig i huvudet. Vilket får mig att tänka på ett rykte jag hörde om Jonathan Franzén (som skrev boken Frihet). Han ska tydligen ha sprutat superlim i bredbandsuttaget för att slippa internet och få boken färdig. Extremt men förmodligen ganska effektivt.



Nu har jag läst gamla bloggar, hittat en kille som ochså kom till intervju på skrivarlinjen (men han skrev ingen senare blogg om att han kommit in så jag vet inte hur det gick) och kliat mig på mina myggbitna vader. Så av erfarenhet vet jag nu att folkdräkter inte skyddar mot mygg, de biter rakt genom yllestrumporna... Solen strålar och jag har inte så mycket att göra. Lägenheten är skinande ren, sängen nybäddad, kylskåpet tomt liksom tvättkorgen. Så jag får väl gå och hänga på stan istället. Frågan är bara; är det synd om mig eller inte?

2 kommentarer:

  1. Hej Myra!
    Ville bara säga tack för ditt tips om ywriter.
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var verkligen ingenting, jag hann skriva en hel bok i word (utan åäö) innan jag insåg att det fanns alternativ...

      Radera