lördag 31 mars 2012

Earth Hour and Night

Vaknade och tittade ut över en snöig park. Vinden viner runt knutarna och jag fick hålla i kläderna när jag gick ut för att hämta ved. Men min make var upp tidigt i morse och bakade baguetter, så det här kommer nog att bli en riktigt bra dag! Och i kväll är det Earth Hour så då blir det levande ljus och mys (oj nu ekade jag min systers ord). Tror bestämt att vi utökar timmen (20.30-21.30) till att vara hela natten. Får man extrapoäng då måntro? Dessutom stänger vi av alla maskiner och inte bara lamporna (TV, DVD, Dator, kaffekokare, Mobilladdare, Stereo)

Har fått in en flåsare i min bok som ringer och flämtar i Bettys telefon. Kan inte bestämma mig om han ska få vara kvar och oroa, eller om jag bara ska stryka bort honom. Har äntligen hittat igen min bibel "The First Five Pages", den låg under fåtöljen i musikrummet. Tyvärr var den borta så länge att jag hann köpa en till, så nu har jag två. Fast så mycket som jag bläddrar i den så är det nog bra med en back-up.

2 kommentarer:

  1. EN FLÅSARE!!!!! huuu! Åh, vad jag längtar efter att få läsa den när den är klar!
    Jag längtar även till ert slott, när jag såg bilden och hör om beskrivningarna. Så det så. Det är såå härligt att vakna och lufsa runt hos er. Längtar efter öppna brasor och smarriga storfrukostar. kärlek! Jag hakar på ditt upprop - av med all skit i kväll! Just go full monty!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va?! Sparar man energi på att gå naken? Jaha, då skippar vi pyjamasen i kväll...

      Radera